Челният сблъсък  между Слави Трифонов и Маги Халваджиян тече с

...
 Челният сблъсък  между Слави Трифонов и Маги Халваджиян тече с
Коментари Харесай

Челен сблъсък: Маги се закача, Слави подскача

 

Челният конфликт  между Слави Трифонов и Маги Халваджиян тече с цялостна мощ на фейсбук страницата на " Господари на ефира ". Двамата продуценти застанаха очи в очи и се почнаха по този начин, както единствено те могат.

Но в случай че Маги Халваджиян се придържа към положителния звук и леките закачки, то Дългия го атакува още в самото начало.

" Подстрижи се най-сетне, бе, човек! ", изригна Слави, а Маги не му остана задължен и го затапи с репликата " Ще се подстрижа, когато ти си пуснеш коса! "

" А за какво си с очила? Хем си с някаква странна коса, хем с очила.. И на въпрос дали си приличаме?! Мога ли да си наподобявам с човек, на който му викат Маги. А брат ти е Джуди?! Все едно на мен да ми викат Сиси ", опита се още веднъж надменно и безогледно да го подхване Трифонов, само че както се споделя - не му мина номера, тъй като Маги Халваджиян освен, че не трепна, само че се и разсмя.

В последна сметка не реализираха консенсус по тематиката.

" Ела при мен, за какво си в Нова тв. Нали си самоуверен, напусни Нова телевизия, махни " Капките ", продължи да хвърля бомбастични изявления Слави Трифонов на въпроса за свободата в медиите, написа " Блиц ". " Ти ще ми платиш, нали си арменец. Застани до свободния работлив продуцент! ", продължи в същата стилистика Дългия.

" Там, където има да споделяме нещо, си го споделяме - в " Господарите ". И както виждаш " Господарите " не са към този момент по малкия екран, а по интернет. Защото обичаме да споделяме нещата такива, каквито са. А ти за какво си потегли от bTV, не те ли изгониха? ", не му остана задължен Халваджиян и натисна спусъка на словото.

" Защото не се усещам свободен. В bTV няма независимост! Те са част от мисирките, а аз не ща да съм мисирка! ", съобщи Дългия, който очевидно се усети, че е прекалил с неналичието на такт, и зави в друга посока: " Имали сме някакви разногласия с Халваджиян. Той е извънредно широкоскроена персона. Навремето сме гледали филми по цяла нощ, с цел да ги обсъдим. Има прелестно семейство, за разлика от мен. Не го отхвърлям. Винаги съм бил прелестно посрещнат там, след това са се случили някакви неща, това е. Каквото се е случило, случило се е. Сега сме се сдобрили... Заедно можем да създадем доста неща! "

„ Искал съм да се оженя, само че за това трябват двама. Ще стане каквото има да става, в случай че има да стане да се оженя, ще се оженя ", споделя още Слави Трифонов в директното предаване.

И още: „ Нямам блян за власт. Искам да осъществявам решенията от нашия референдум. Над 2,5 млн. души поддържаха нашата теза за мажоритарни избори, за електронно гласоподаване. Тези хора би трябвало да имат свои представители, които да се борят за техните дела. Не се усещам избавител на народа. Човек, който се усеща избавител, или се е побъркал, или си поставя маската на очите. Аз не желая да съм избавител или началник, а човек, който ще свърши работа “.

Ще се кандидатирам на идващите идзбори, задачата е да осъществявам полтически план, което значи присъединяване на идващите парламентарни избори. Това е задачата и тя ще бъде изпълнена. ”, отговори на други въпроси на консуматори Слави Трифонов, представен от Петел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР